Açıkta kalan öğrenciler okullara yerleştiriliyor

Herhangi bir liseye yerleşemeyen öğrenciler okullardaki boş kontenjanlara öğrenci yerleştirme komisyonunca yerleştiriliyor.

Yaşam Yayın: 21 Ağustos 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 21.08.2019 11:22:49
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Herhangi bir liseye yerleşemeyen öğrenciler okullardaki boş kontenjanlara öğrenci yerleştirme komisyonunca yerleştiriliyor. Tercih döneminde yapılan tercihle bir ortaöğretim kurumuna yerleşemeyen öğrencilerin istedikleri ve boş kontenjanı olan bir ortaöğretim okul türüne yerleştirilmesi için İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde kurulan öğrenci yerleştirme komisyonu çalışmaları başladı. 19-23 Ağustos tarihleri arasında açıkta kalan öğrenciler yerleştirme komisyonuna müracaat ederek okullarda bulunan boş kontenjanlara yerleştirilecekler. Halen herhangi bir liseye yerleşmeyen öğrencilerin mağduriyet yaşamamaları için belirlenen süre içinde velileriyle birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğü giriş katında hizmet veren öğrenci yerleştirme komisyonuna müracaat etmeleri gerektiği belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.