Acar, ödüllendirilecek

Macaristan’ın Budapeşte kentinde yapılan Avrupa Yıldızlar Güreş Şampiyonasında Avrupa üçüncüsü olan Fatih Acar, memleketi Batman’a döndü.

Yayın: 20 Haziran 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 20.06.2018 13:50:31
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Milli takım mayosu altında yaptığı birbirinden güzel maçlarla adeta rakiplerini minderde silen Petrolsporlu milli yıldız Batman’da Petrolsporlu yöneticiler, hocalar ve takım arkadaşları tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. TP Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Mustafa Demir; “Son yıllarda kurum ve kulüp olarak yaptığımız programlı ve disiplinli çalışmalarını meyveleri almaya devam ediyoruz. Avrupa yıldızlar şampiyonasında Avrupa üçüncüsü olan sporcumuz Fatih Acar, beni pek yanıltmadı. Başarıyla döneceğini biliyorduk. Çünkü eski sporcularımız olan ağabeyleri Şahan ve Muhammed omilli takım forması altında başarılara imza atmıştılar.  Bize bu başarıyı yaşatan sporcumuz Fatih Acar ve antrenör Halil İbrahim Kay’ı tebrik ediyorum. Milli takım forması altında Petrolspor’u en iyi şekilde temsil eden Fatih Acar sporcumuzu ödüllendireceğiz”  dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.