Instagram hesabını zorla aldılar

50 Bin takipçisi olan 14 yaşındaki 7. sınıf öğrencisi Süleyman Önen'in Instagram hesabını en yakın arkadaşları tarafından gasp edilerek çalındı.

Gündem Yayın: 15 Aralık 2019 - Pazar - Güncelleme: 15.12.2019 12:52:53
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

50 Bin takipçisi olan 14 yaşındaki 7. sınıf öğrencisi Süleyman Önen'in Instagram hesabını en yakın arkadaşları tarafından gasp edilerek çalındı. Savcılığa başvuran 14 yaşındaki Süleyman Önen, ''2 yıl önce Instagramda hesap açtım. Annemden dinlediğim hikayeleri takipçilerimle paylaşıyordum. Video ve paylaşımlarımı belli bir ücret karşılığı satıyordum. Bunu bilen en yakın arkadaşlarım telefonumu benden zorla almak istedi. Daha sonra beni bir gün zorla arabaya bindirerek telefon ve hesabımı şiddet uygulayarak gasp ettiler. Haklarında davacı oldum. Savcılık bana koruma tahsis etmek istedi, ben kabul etmedim. Google'den aldığım hakkım da elimden gitti” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.