9 KUPAYLA DÖNDÜLER

Şırnak’ta 19-23 Mayıs tarihleri arasında yapılan ‘Cudi Cup Tenis Turnuvasında’ Batman Rüzgârı esti.

Yayın: 25 Mayıs 2021 - Salı - Güncelleme: 25.05.2021 13:03:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Turnuvaya 22 sporcuyla katılım sağlayan Batman Kort Tenis ekibi, müsabakalara damgasını vurarak 4 birincilik ve 5 ikincilik alarak, 9 kupayla kente dönmeyi başardı. Turnuvaya Batman Gençlik ve Spor Kulübü ile 1955 Batman Belediyespor kulübünün lisanslı sporcuları katılım sağladı.

17 İLDEN 150 SPORCU KATILDI

4 Gün süren ‘Cudi Cup Tenis Turnuvasına’ Batmanlı 22 sporcunun yanı sıra 17 ilden toplamda 150 sporcu katıldı. Batman kafilesine başkanlık yapan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kort Tenisi Antrenörü ve İl Temsilcisi Mehmet Özer, alınan başarının tesadüf olmadığını ve büyük emekler sonucunda elde edildiğini söyledi. Batman Tenis ekibi olarak 22 sporcuyla katılım sağladıklarını belirten Özer; “9 Kupayla dönerek turnuvada dikkat çeken il olduk. Sporcularımıza ve bizlere destek verenlere teşekkür ediyoruz. Allah’ın izniyle Türkiye dereceleri almaya devam edeceğiz.” dedi.

“TENİS’İ ÖNEMSİYORUZ”

Batman’a 9 kupayla dönen tenis kafilesini tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, pandemi sürecinin bitmesiyle daha iyi dereceler elde edeceklerini söyledi. İl Müdürü Özperk; “Kurum ve il olarak bütün branşlarda alt yapıya verdiğimiz önemin sayesinde emeğimizin karşılığını almaya başladık. Antrenörlerimiz canla başla çalışmalarını aralıksız pandemi kurallarına uyarak devam ediyorlar. Şırnak’taki başarılarından dolayı sporcularımızı, antrenörlerimizi ve emeği geçenlere kutlarım.” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.