9 Ayda 21 kilometre yeni yol açıldı

Batman’ın gelişmesiyle birlikte imara açılan alanlarda yaya ve araç trafiği yoğunluğunu gidermek amacıyla başlatılan yeni yol açma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Gündem Yayın: 28 Aralık 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 28.12.2020 21:13:11
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Batman’ın gelişmesiyle birlikte imara açılan alanlarda yaya ve araç trafiği yoğunluğunu gidermek amacıyla başlatılan yeni yol açma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Batman’ın Çamlıtepe Mahallesinde imar planında yer alan sokağın ulaşıma kazandırılması için çalışma gerçekleştiren ekiplerimiz, 200 metre uzunluğunda, 10 metre genişliğindeki sokakta yol açma çalışmalarını kış şartlarına rağmen aralıksız sürdürüyor. 4055 sokak olarak adlandırılan yeni yolun ulaşıma kazandırılması için kolları sıvayan ekipler, 5 kamyon, 1 loder, 1 kazıcı, 1 greyder, 1 silindir ve 10 personel ile yürütülen yol açma çalışmalarının ardından asfalt serimi gerçekleştirerek sokağı ulaşıma açacak. Belediyece Mart ayından bu yana kent genelinde 18 mahallede 21 kilometre uzunluğunda yeni yol açıldığını ifade eden belediye yetkilileri, ana arter ve çevre yoluna yeni yol açma çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.