72 BELEDİYESPOR 2’DE 2 YAPTI

Bölgesel Amatör lig 4.Bölge 4.Grupta mücadele eden Batman 72 Belediyespor, 3.hafta maçında deplasmanda Mardin temsilcisi Mazıdağı Fosfat ile karşı karşıya geldi.

Yayın: 16 Haziran 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 16.06.2021 19:34:10
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Batman 72 Belediyespor, karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.  Başa baş geçen mücadelede her iki takımın karşılıklı gol girişimleri oldu. Batman 72 Belediyespor’un golünü 42.dakikada orta saha oyuncusu Mikail Akuran kaydetti.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Asbaşkan Hakim Baktaş: “Karşılaşmadan galip ayrıldığımız için çok mutluyuz. 2’de 2 yapmak çok güzel. Yolumuza emin adımlarla ilerleyen tüm oyuncularımızı ve teknik heyetimizi kutluyor, bu galibiyeti tüm Batman halkına armağan ediyoruz” dedi. 72 Belediyespor, 4.haftayı ‘Bay’ olarak geçirecek. 72 Belediyespor 5.hafta karşılaşmasında 23 Haziran Çarşamba günü saat 17.00’de Diyarbakır’da Bağlar Belediyespor ile karşılaşacak. Karşılaşma Seyrantepe Spor Kompleksi çim sahasında oynayacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.