6 BADMİNTON SPORCUMUZ MİLLİ TAKIMDA

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Badminton Antrenörlerinden Mehmet Salih Yıldız’ın yetiştirdiği Badminton sporcuları farklı kategorilerde Batman’ı ve Milli Takımı temsil edecekler.

Yayın: 16 Temmuz 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 16.07.2022 19:59:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 21 ile 24 Temmuz tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan Uluslararası Gençler Şampiyonasında Batman’ı 6 sporcu ile milli takımda temsil etmeye hak kazandıklarını belirten Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Badminton Antrenörlerinden Mehmet Salih Yıldız; “2021 yılında yapılan 13 yaş altı Türkiye şampiyonasında dereceye giren Sultan Cetres, Medine Cetres, Şilan Yüce kendilerinden 5 yaş büyük olan sporcularla bu müsabakada yarışacaklar. Yine 2021 yılında yapılan 15 yaş altı Milli Takım seçmelerinde ilk 8’e giren sporcumuz Muhammet Göktepe’de kendinden 4 yaş büyük sporcularla mücadele edecektir. Nurşin Sevgin ve Ömer Altuner ise daha önce katıldıkları turnuvalarda çok iyi performans sergileyip onlarda kendilerinden 2 yaş büyüklerle mücadele edip uluslararası turnuvada ülkemizi temsil etmeye hak kazandılar. Türkiye’nin yanı sıra Uluslararası Gençler Şampiyonasına İtalya, Kosova, Mısır, Tayland, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Gürcistan, Hindistan ve ABD’nin katılımıyla 4 gün sürecek. Turnuvaya sporcularımız madalya için ter dökecekler Bütün Milli takımımızdaki sporcularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.