5 Bin kişi Sınav’da bursluluk sınavına girdi

Sınav Koleji’nin Türkiye genelinde yaptığı bursluluk sınavına Batman’dan yaklaşık 5 bin öğrenci katlım sağlayarak adeta rekor kırıldı.

Yaşam Yayın: 12 Ocak 2020 - Pazar - Güncelleme: 12.01.2020 14:40:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

2-3-4-5-6-7-8-9-10-11 ve 12. sınıf öğrencilerinin girdiği ücretsiz bursluluk sınavında öğrencilerden çok velililerin heyecanlı oldukları gözlerden kaçmadı. Yüzlerce araç park yeri bulmada zorlandı. Batman Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyeleri ; “O sınav bu sınav şiarıyla farkındalık yaratmayı başardık. Türkiye genelindeki ücretsiz bursluluk sınavımıza öğrencilerin ilgi göstermesi bizleri son derece mutlu etmiştir. 2 gün boyunca farklı seanslarda öğrencilerimizi uzman kadromuz nezaretinde sınava aldık. Büyük emekler sonucu okulumuza ve Batman’a yakışır bir sınavı geride bıraktık. Eğitim sektöründe başarılı olmak emek, tecrübe ve sabır isteyen bir iştir. Bizlerde tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Batman’da da güçlü bir yönetim ve eğitim kadromuzla oldukça iddialıyız” dediler. Sınav sonuçlarının 15 Ocak’ta www.sinav.com.tr adresinden açıklanacağını belirten Batman Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyeleri, dereceye giren öğrencilerin %25 ve %100 oranlarında burs kazanacaklarını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.