40 Kişinin istihdam edileceği kura çekimi yapıldı

Batman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde çalıştırılmak üzere alınacak 40 beden işçisi alımı için başvurusu alınan 5223 kişilik aday listesinden, 400 kişi yapılan kura çekimiyle ön elemeye kaldı.

Yaşam Yayın: 16 Eylül 2022 - Cuma - Güncelleme: 16.09.2022 13:45:53
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

‘ÖN ELEME ADAYLARI BELİRLENDİ’

19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda yapılan kura çekimiyle ön elemeye kalan 400 kişi arasından ise uygulamalı mülakat sınavında başarılı olacak olan adaylara arasında tekrar kura çekimi yapılarak 40 işçinin ismi belirlenmiş olacak. Kura çekimi; basın, noter ve adaylar huzurunda yapıldı. Kura çekimi hem kayıt altına alındı hem de Batman Belediyesinin Youtube kanalında canlı olarak yayınlandı. Ön kurada ismi çıkan 400 aday, daha sonra ilan edilecek tarihlerde uygulamalı mülakat sınavına alınacak. Alanında uzman komisyon tarafından yapılacak uygulamalı mülakat sınavını geçen adayların tamamı, nihai işe alım kurası olan 40 kişilik son kura çekimine girmeye hak kazanacaklar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.