35 Günlük yaşam mücadelesini kazandı

4 Metre yüksekten düşen çocuk Batman Eğitim Araştırma Hastanesinde sağlığına kavuştu.

Sağlık Yayın: 20 Ekim 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 20.10.2021 12:49:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 25 Gün akciğer makinesine bağlı takip edilen 6 yaşındaki Yasin Bağata, 35 günlük zorlu sürecin ve mücadelesinin ardından sağlıklı bir şekilde taburcu edildi.

4 METRE YÜKSEKTEN DÜŞTÜ

Tedavi sürecini başarılı bir şekilde yürüten Çocuk Yoğun Bakım Uzmanı Dr. Sinan Yavuz, “6 yaşında erkek hasta 4 metre yüksekten düşme sonrasında yoğun bakım ihtiyacı olması nedeniyle Şırnak’tan sevk alındı. Hasta şuuru kapalı akciğer makinesine bağlı olarak yoğun bakımımıza kabul edildi. Kafa içi kanaması ve kırıkları olan hasta çocuk yoğun bakımda en son bilimsel veriler ve teknikler kullanılarak yaklaşık 25 gün akciğer makinesine bağlı olarak takip edildi ve 35 günlük zorlu sürecin ardından hastamız annesinin kucağında sağlıklı bir şekilde taburcu edildi. Bizlere ihtiyacı olan hastalara en güzel şekilde müdahale edebilmemiz için bu imkanları sağlayan hastane yöneticilerimize ve İl Sağlık Müdürümüze teşekkürlerimizi sunarız” dedi. Oğluna kendi çocuklarıymış gibi sahip çıkıldığını belirten anne Ayşe Bağata, “Oğlum Yasin düştüğünde yaşayamaz diye çok korkmuştum. Dünyam başıma yıkılmıştı ve çok umutsuzdum. 35 günün sonunda sağlıklı bir şekilde oğlumu kucağıma verdiklerinde bana bir dünya bağışladılar. Çocuğumun hayatını önce Allah’a sonra da oğluma bakan başta doktoru Sinan Yavuz’a ve tüm sağlık ekibine borçluyum. Hepsinden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.