27 DALDA YAZ KURSLARI AÇILIYOR

Yaz okulları için başvurular başladı. Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 27 dalda Yaz kursları kayıtlarını almaya başladı.

Yaşam Yayın: 28 Haziran 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 28.06.2021 12:02:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

   Profesyonel bir ekip kuran İl Müdürlüğü yaz mevsimi boyunca, her kesimin faydalanacağı kurslarla ilgili duyurusunu yaptı.  05-18 yaş kategorisinde herkesin faydalanacağı yaz kursları için öğrencilerin kayıt yapmada acele etmeleri istenildi. Futbol başta olmak üzere Atletizm, Badminton, Kort Tenisi, Masa Tenisi, Judo, Taekwondo, Kick-Boks, Yüzme, Basketbol, Karate, Jimnastik, Oryantiring, Muay-Thai, Boks, Bocce, Güreş, Eskrim, Satranç, Bocce, Dart, Voleybol, Hentbol, Wushu, Bedensel Engelliler, İşitme Engelliler, Özel Sporcular ve Görme Engelliler spor branşları kayıtları devam ediyor. 

Batman genelinde merkez ve ilçelerde de yaz okullarının startını verdiklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, ilk etapta 27 branşta kayıt almaya başladıklarını söyledi. İl Müdürü Özperk; “Pandemiden sonra, yaz kurslarımıza ağırlık vermeye başladık. Bunun içinde bütün alt yapımızı eksiksiz tamamladık. Amacımız her kesime mazeretsiz ulaşmak. Çünkü bizlerde çocuklarımız ve gençlerimiz gibi heyecanla spor yapmayı bekliyoruz. Yaz kurslarımızla birlikte tesislerimiz şenlenecektir” diye konuştu. Yaz kurslarının bütün kayıtları Çok amaçlı Spor salonu, 19 Mayıs Spor Salonu, Gençlik Merkezleri ve İl Müdürlüğü Spor servisine yapılabileceği belirtildi.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.