“24 Haziran vicdan ve İYİ’lerin günüdür”

Kurulduğu günden bu yana aktif ve başarılı çalışmalara imza attıklarını belirten İYİ Parti Batman Milletvekili adayı Kısmet Çelik, “24 Haziran gününün vicdan ve ‘İYİ’lerin günü olacaktır” dedi.

Siyaset Yayın: 21 Haziran 2018 - Perşembe - Güncelleme: 21.06.2018 13:27:26
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Batman halkına 24 Haziran günü için seslenen İYİ Parti Batman Milletvekili adayı Kısmet Çelik, her kesimin oyuna talipli olduklarını söyledi. Çelik; “2 aydır yoğun ve programlı bir şekilde merkez ve ilçelerimizde çalışıyoruz. Batman’da özellikle gençlerin, kadınların ve mazlum kesimlerin sesi olacağız. Büyük projelerimiz var. Bunları hayata geçirmek için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bize oy veren tüm İYİ’lerin en yakın bir arkadaşının oyunu da almasını istiyoruz. Herkes birini ikna ederse iktidara yürümemiz daha da kolaylaşacaktır. Allah’ın izniyle bize verilen sözler sayesinde 24 Haziran seçimlerinden büyük bir zaferle çıkacağız” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.