23 İlin sporcuları ağırlanacak

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Okul Sporları faaliyet programında yer alan Dart grup müsabakaları başlıyor.

Yayın: 12 Şubat 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 12.02.2020 19:14:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

13-14 Şubat tarihleri arasında yıldız kız ve erkek, 15-16 Şubat 2020 tarihleri arasında ise genç kız ve erkekler müsabakaları yapılacak. Batman’da 13-16 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan Dart grup müsabakalarına 23 ilin sporcuları katılacak. Grup maçlarına Batman’ın yanı sıra, Adana, Adıyaman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hakkâri, Hatay, Kahramanmaraş, Kayseri, Kilis, Malatya, Osmaniye, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tokat, Trabzon, Mardin, Niğde ve Van illerinin şampiyonları mücadele edecek.

“GRUP MÜSABAKALARINA HAZIRIZ”

23 İlin dartçılarını ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, tüm alt yapıyı hazır hale getirdiklerini ve turnuvanın eğlenceli geçeceğini söyledi. Özperk; “Kısa bir süre önce juda grup müsabakalarını büyük bir başarıyla bitirdik. Şimdide 23 ilimizden yaklaşık 160 sporcu, antrenör ve idareciyi ağırlayacağız. 19 Mayıs Spor Salonumuzu grup müsabakaları için uzman personellerimizle eksiksiz hazır hale getirdik. İlimize gelen tüm illerin takımları bizim için misafirdir. Misafirlerimizle yakından ilgilenmek asli görevimizdir”dedi. Bir hafta sürecek müsabakalar sonucunda kategorisinde ilk 4’e giren takımları Türkiye finallerine yükselecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.