2 CAN KAYBI DAHA

Milyonlarca kişinin ölümüne neden olan korona virüs salgınının önüne geçmek için aşılama hızlandırılırken ölümlü vakalar da yaşanmaya devam ediyor.

Gündem Yayın: 24 Haziran 2021 - Perşembe - Güncelleme: 24.06.2021 15:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Milyonlarca kişinin ölümüne neden olan korona virüs salgınının önüne geçmek için aşılama hızlandırılırken ölümlü vakalar da yaşanmaya devam ediyor. Türkiye genelinde ve Batman'da vaka sayılarının hızla düşüşe geçtiği son iki günde iki ölümlü vaka daha yaşandı. Bir süre önce Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören 55 yaşındaki Mehmet Salih Çelik'in hayatını kaybetmesinin ardından 24 Haziran Perşembe günüde 65 yaşındaki Hasan Özmen hayata veda etti. Vefat eden iki vatandaş görevliler ve yakınları tarafından Batman Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.