2 Ana damarı tıkalı hasta 2 günde taburcu edildi

Koroner Anjiyografi olan ve 2 ana damarının tıkalı olduğu saptanan 65 yaşında ki hasta Mustafa Yıldız, Dünya Hastanesi’nde başarıyla gerçekleştirilen anjiyo ile sağlığına kavuştu.

Sağlık Yayın: 21 Eylül 2021 - Salı - Güncelleme: 21.09.2021 15:26:42
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Dış merkezde koroner anjiyografi olan ve 2 ana damarın da çok kritik tıkanıklık saptanan 65 yaşında ki hasta Mustafa Yıldız’ a By-Pass ameliyatı önerilmiş fakat hasta ameliyatı kabul etmeyerek Manisa’dan Özel Batman Dünya Hastanesi’ne gelerek muayene oldu. Yapılan tetkikler sonucu Dünya Hastanesi’nde görev yapan bölgenin tek Doçent Kardiyoloğu Doç. Dr. Aytaç Akyol, hastaya anjiyografi yapılmasını uygun görerek operasyonu gerçekleştirdi. Aynı seansta hem %100 tıkalı olan kronik damarını açarak hem de %99 darlık olan ana damarına stent takarak açmayı başaran uzman kadro, 2 gün sonra da hastayı şifa ile taburcu etti. Hasta Mustafa Yıldız; Tıpta yeni teknoloji ve yeni tetkikleri uygulamayı ilke edinen Dünya Hastanesi’nden ayrılırken, teşekkür ederek minnet duyduğunu ifade etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.