“16 YILDIR ALNIMIZ AÇIK”

Sason, Beşiri ve Gercüş lokal açılışından sonra Kozluk İlçesinde de lokal açılışı ve aday tanıtım programına katılan Ak Parti Milletvekili adayları Ziver Özdemir, Murat Güneştekin, Mehmet Şat, Murat Çiçek ve Ziver Özdemir, Murat Güneştekin, Mehmet Şat, Murat Çiçek ve Ayla Işık ilçe sakinleriyle bir araya geldi.

Siyaset Yayın: 06 Haziran 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 06.06.2018 13:09:45
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Kozlukluların ilgi gösterdiği aday tanıtım ve lokal açılışında Ak Parti Milletvekili adayları birer konuşma yaptı. Özdemir, “16 yıldır alnımız açık, hangi vekil hangi il başkanı o görev bayrağını başka arkadaşına teslim ettiyse alnı açık ve başı dik olarak her ortamda elhamdülillah bunu savunabiliyoruz. İl başkanlığım döneminde olsun vekillik dönemimde olsun arkadaşlarımızla birlikte Kozluk’un sorunlarını çözdük. Diğer il başkanları arkadaşlarımız olsun vekil arkadaşlarımız olsun gece gündüz çalışarak Kozluk’un sorunlarına çözüm ürettiler. Sadece Kozluk değil, bütün ilçelerimizin sorunlarını ortadan kaldırdık. Kozluk ilçemizin sorunları her geçen gün daha da azaltarak ortadan kaldırıyoruz” dedi. İlçe sakinleriyle tek tek tokalaşan Özdemir, 24 Haziran seçimlerinde kendilerine destek vermelerini istedi. Özdemir, daha sonra Kozlukların yer aldığı iftar yemeğine katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.