‘120 İŞÇİNİN HAKKI SAKLI’

Batman Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Demir, belediyenin kura sonucu belirlediği 120 temizlik işçisisin işe alınmamasına açıklık getirdi.

Gündem Yayın: 12 Şubat 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 12.02.2020 19:10:24
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Eş Başkan Demir, “İller Bankası’nın Belediyemize karşı kesinti uygulamaları devam etmektedir. Her ay düzenli olarak yüzde 40 civarında kesinti bizleri sıkıntıya sokmakta. İller Bankası'nın bu tutumu devam ettiğinden bütçemizin alımı engellemekte. 120 kişinin iş hakkı bizde saklı, ne zamanda olsa bu arkadaşlarımız iş başı yapacaktır” ifadelerini kullandı.

ŞEMSİYELİ SOKAĞA YENİ PROJE

Geçtiğimiz haftalarda kar yağışı sonucu çöken şemsiyelerin kırılmasından sonra Şemsiyeli Sokağa yeni bir projenin uygulanacağını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Nevzat Nemcik, ''Sokak hakkında teknik çalışmalar sürmekte. Daha önce yapılan bu proje amacına uygun yapılmamış. Şemsiyeli Sokakların üstü branda ve farklı malzemelerle kaplanmalıydı. Kızgın güneşi kaldıramayan şemsiyeler çürüdü, ardından yağan yağışlar da sistemin çürümesine neden oldu. Sokağa yeni bir proje hazırlayarak orayı tekrardan çekim merkezi haline getireceğiz'' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.