Ekmen: “Emeklilerimizin Sesi Duyulmalı, Bu Tablo Kabul Edilemez”

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Tüm Emeklilerin Sendikası Mersin Şubeler Platformu’nun düzenlediği buluşmaya dikkat çekerek, emeklilerin yaşadığı geçim sıkıntısının kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Gündem Yayın: 12 Nisan 2026 - Pazar - Güncelleme: 12.04.2026 17:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sosyal medya üzerinden destek mesajı yayımlayan ve aynı zamanda Yeni Yol Partisi Grup Başkanı olan Ekmen, Mersin’de düzenlenen etkinlikte emeklilerin “sefalet zulmüne son” çağrısıyla meydanlara çıktığını belirtti. Farklı illerden gelen emeklilerin de katıldığı buluşmada, ekonomik koşulların emekliler üzerindeki etkisi bir kez daha gündeme taşındı. Ekmen açıklamasında, yıllarca ülkeye hizmet eden vatandaşların bugün geçim mücadelesi vermesinin kabul edilemez olduğunu ifade ederek, “Emekli denildiğinde yoksulluk ve çaresizliğin akla gelmesi asla normal değildir. İnsan onuruna yakışır bir yaşam sürmesi gereken emeklilerimizin, bugün iş kazalarıyla, hastane köşelerinde ve yetersiz beslenmenin yol açtığı hastalıklarla anılması büyük bir sorundur” dedi.
Emeklilerin taleplerinin meşru olduğunu vurgulayan Ekmen, “Emeklilerimizin sesi mutlaka duyulmalıdır. Bizler yanlarındayız. Bu ülkenin kaynakları vardır; mesele bu kaynakların kimler için ve ne uğruna kullanıldığıdır” ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.