DOLANDIRICILIK FİRARİSİ YAKALANDI

Batman İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), “dolandırıcılık” suçundan 30 ayrı dosyadan aranan ve yaklaşık bir yıldır firari olan H.K. isimli şahsı yakaladı.

Yaşam Yayın: 26 Haziran 2025 - Perşembe - Güncelleme: 26.06.2025 13:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 24 sn.
Google News

Hakkında 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.K., jandarma ekiplerinin iki aydır yürüttüğü titiz takip ve çalışma sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, yapılan adli işlemlerin ardından tutuklanarak Beşiri T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi. Batman İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelede kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceğini açıkladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.