ÇİFTÇİ, “TÜM GAYRETİMİZ BATMAN VE ESNAFIMIZ İÇİN”
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Ocak-Mart 2026 döneminde yapılacak Oda seçimleri öncesi yönetim kurulu üyeleri Davut Başaran, İbrahim Çetiz ve Mustafa Erez ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nedim Arslan ile görüşen heyet, seçim çalışmaları ve Batman ekonomisine yönelik değerlendirmelerde bulundu.
“BATMAN EKONOMİSİNİN CANLILIĞI İÇİN ÇABAMIZ SÜRECEK”
İkinci dönem için sahada olduklarını belirten Başkan Çiftçi, “Görev süremiz boyunca hep esnafımızın yanında olduk. KOSGEB desteklerinden e-ticarete kadar birçok yenilik kazandırdık. Kurum ve firmalarla yaptığımız özel anlaşmalarla esnafımıza avantaj sağladık. Batman’ın her alanda gelişmesi bizim önceliğimizdi. Sorunları görmezden gelmedik, çözüm için sahada olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi. Yerel basının önemine de değinen Çiftçi, “Yerel basın demokrasinin en önemli unsurlarından biridir. Esnafımızın her sorununu kendi sorunumuz kabul ettik. Yeni dönemde de Odamıza ve Batman’a daha fazla değer katmak için çalışacağız” diye konuştu.
ESNAFA ÖZEL ARAÇ ALIM KAMPANYASI
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Ford Oğuzcan Batman Bayisi ile esnaflara özel indirim anlaşması yaptı. Kampanya kapsamında Oda’ya kayıtlı üyeler, özellikle Courier ve Focus modelleri başta olmak üzere çeşitli araçlarda avantajlı fiyatlardan yararlanabilecek. Peşin alımlarda indirim oranlarının %20’ye kadar çıkabileceği, toplam talep sayısına göre indirim oranının değişeceği belirtildi. Başvurular 15 Kasım tarihine kadar Oda üzerinden alınacak. Başkan Çiftçi, “Kampanyanın esnafımıza hayırlı olmasını diliyoruz. Talep olması halinde benzer çalışmaların devamı gelecek” dedi.



