BURAK GROSS 5. YILINI COŞKUYLA KUTLADI, ÜÇÜNCÜ ŞUBE MÜJDESİ VERİLDİ

Batman’da uygun fiyatlı ve güvenilir alışverişin önemli adreslerinden biri haline gelen Burak Gross Alışveriş Merkezi, kuruluşunun 5. yıl dönümünü düzenlenen özel bir programla kutladı.

Yaşam Yayın: 20 Ocak 2026 - Salı - Güncelleme: 20.01.2026 19:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Binlerce ürünü maliyetinde ya da maliyetinin altında vatandaşlarla buluşturan Burak Gross’un yıl dönümü etkinliği yoğun ilgi gördü.

KALİTELİ HİZMET VE GÜVENİLİR ALIŞVERİŞ VURGUSU

Kutlama programına iş insanları, basın mensupları ve çok sayıda davetli katılırken, etkinlikte Burak Gross yönetimi tarafından hazırlanan 5. yıl pastası kesildi. Samimi ve coşkulu bir atmosferde geçen program, markanın geride bıraktığı beş yıllık başarı yolculuğunu yansıtan anlara sahne oldu. Hızla büyüyen ve şubeleşen yapısıyla sektörde dikkat çeken Burak Gross, özellikle son yıllarda artan fiyatlar döneminde ortaya çıkan sahte ürün sorununa karşı hassas bir duruş sergiliyor. Satışa sunulan ürünlerde kalite ve güvenilirliği ön planda tutan firma, üretici firmalarla koordineli şekilde çalışarak şeffaf bir alışveriş anlayışı sunmayı sürdürüyor. Geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyat politikası sayesinde Burak Gross, Batmanlıların tercih ettiği alışveriş noktalarından biri olmayı başardı. Törende konuşan Burak Gross Yönetim Kurulu Başkanı Ali Öztürk, Batman halkının gösterdiği ilgi ve güvene teşekkür ederek, “Batman halkının desteğiyle 5. yılımızı gururla kutluyoruz. Önceliğimiz her zaman kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla vatandaşlarımızla buluşturmak oldu. Bundan sonraki süreçte de hizmet kalitemizi artırarak güvenilir ve ekonomik alışveriş anlayışımızı sürdüreceğiz” dedi. Ali Öztürk, konuşmasında Burak Gross’un büyüme sürecine ilişkin önemli bir müjdeyi de paylaştı. Batman’da iki şubeyle hizmet verdiklerini belirten Öztürk, üçüncü şubenin açılması için hazırlıkların tamamlandığını açıkladı. Yeni şubenin Tilmerç güzergâhında, Başaran Kulesi’nin ilerisinde, Teymur Yapı’nın altında yaklaşık 1700 metrekarelik bir alanda hizmet vereceğini ifade etti. Yaklaşık 75 kişiye istihdam sağlayacak üçüncü şubenin, teknik ve bürokratik sürecin tamamlanmasının ardından en geç Mart ayı içerisinde, hedef olarak ise Ramazan Bayramı’na yetiştirilmesinin planlandığını belirten Öztürk, yeni şubenin Batman halkına daha geniş, konforlu ve keyifli bir alışveriş ortamı sunacağını söyledi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.