Batman Büro Memur-Sen’den Genel Merkeze kritik ziyaret
Batman Teşkilatı talepleri Ankara’ya taşıdı

Batman Büro Memur-Sen Başkanı İbrahim Rüzgar, Başkan Vekili Abdullah Özalp ve Başkan Yardımcısı Mesut Demir, Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan’ı Genel Merkezde ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette, Batman’da görev yapan kamu çalışanlarının talep ve beklentileri ile sendikanın hizmet alanında bulunan kurumların karşılaştığı sorunlar kapsamlı şekilde değerlendirildi. Görüşmede, kamu görevlilerinin uzun süredir gündeminde yer alan 3600 ek göstergenin tüm memurları kapsayacak şekilde hayata geçirilmesi talebi bir kez daha Genel Merkez yönetimine iletildi. Batman heyeti ayrıca, sendikanın hizmet verdiği iş kollarındaki kurumların yaşadığı yapısal sorunlar ile çözüm önerilerini de Genel Başkan Yusuf Yazgan ve yönetimiyle paylaştı.
"3600 Ek Gösterge Talebimizi Yineledik"
Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Batman Büro Memur-Sen Başkanı İbrahim Rüzgar, teşkilatın ve üyelerin beklentilerini Genel Merkeze doğrudan aktardıklarını belirtti. Rüzgar, "Genel Başkanımız Sayın Yusuf Yazgan ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede teşkilatımızın, üyelerimizin ve kurumlarımızın sorun ve taleplerini ayrıntılı şekilde ilettik. Özellikle 3600 ek göstergenin tüm memurları kapsayacak biçimde uygulanmasına yönelik talebimizi bir kez daha ifade ettik. Bunun yanı sıra sendikamıza bağlı iş kollarındaki kurumların karşı karşıya bulunduğu sorunları ve çözüm önerilerimizi de paylaştık. Misafirperverliği ve taleplerimize gösterdiği yakın ilgiden dolayı Genel Başkanımız Sayın Yusuf Yazgan'a ve Genel Başkan Yardımcılarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.
"Çalışmalar Kararlılıkla Sürecek"
Batman Büro Memur-Sen'den yapılan açıklamada ise kamu görevlilerinin hak ve menfaatlerinin korunması, çalışma hayatında yaşanan sorunların çözümü için ilgili kurumlar nezdindeki girişimlerin sürdürülmesi ve üyelerin taleplerinin her platformda dile getirilmeye devam edileceği vurgulandı.




