Başkan Çiftçi, “Gönüllerin şampiyonu oldular”

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, TFF 2. Lig Play-Off finalinde penaltılarla elenen Batman Petrolspor’un yıl boyunca vermiş olduğu mücadeleden dolayı gönüllerin şampiyonu olduğunu söyledi.

Yaşam Yayın: 02 June 2025 - Monday - Güncelleme: 02.06.2025 15:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Play-Off finali için gittiği Kayseri’de maç sonrasında açıklamalarda bulundu. Başkan Çiftçi, “Batman Petrolspor’umuz, sezon boyunca gösterdiği mücadele, azim ve inançla hepimizin gönlünde şampiyon olmuştur. Sahada ter döken futbolcularımızı, teknik heyetimizi, yöneticilerimizi ve büyük taraftarımızı yürekten kutluyorum. Bu başarı; inancın, birliğin ve emek veren herkesin eseridir. Şehrimizin gururu olan takımımıza teşekkür ediyor, gelecek sezonda daha güçlü şekilde sahalara dönmelerini diliyorum” dedi. Başkan Çiftçi son olarak, Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak, şehrimizin değeri olan Petrolspor’un her zaman yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, takıma destek çağrısında da bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.