BAŞGİAD’DAN PROJE ONAYINA TEŞEKKÜR

Batman Şehit ve Gazi Aileleri Derneği (BAŞGAD), “Şehitlerimizin İzinde, Kardeşlik Yolunda” projesinin onaylanmasında destek veren yetkililere teşekkür etti.

Yaşam Yayın: 22 Ağustos 2025 - Cuma - Güncelleme: 22.08.2025 15:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Batman Şehit ve Gazi Aileleri Derneği (BAŞGAD) tarafından hazırlanan “Şehitlerimizin İzinde, Kardeşlik Yolunda” adlı proje kabul edildi. Dernek yönetimi, projenin onay sürecinde destek veren isimlere teşekkür mesajı yayımladı. Açıklamada; başta Batman Valisi Ekrem Canalp olmak üzere, Batman İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Kemal Akkurt, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürü Mustafa İspirgil, İçişleri Bakanlığı Bakan Müşaviri Hatice Atan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya teşekkür edildi. Projenin, aziz şehitlerin hatırasını yaşatmak, milletin birlik ve beraberliğini pekiştirmek ve kardeşlik ruhunu güçlendirmek amacıyla hayata geçirileceği belirtildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.