AKTAĞ VE GÜMÜŞ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

AKTAĞ VE GÜMÜŞ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Yaşam Yayın: 04 Ekim 2025 - Cumartesi - Güncelleme: 04.10.2025 19:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Aktağ ailesi fertlerinden Hacı Ömer Aktağ'ın oğlu, iş insanı Cemal Aktağ'ın kardeşi Hasan Akdağ, Mehmet Gümüş’ün kızı Büşra, hafta sonunda Siirt Çevre Yolunda bulunan Güngör Palas Düğün Salonunda düzenlenen görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdi.

YÜKSEK KATILIMLI DÜĞÜN

Mevlid yemekli yapılan düğün töreni yoğun katılımla gerçekleşti. Çok sayıda davetlinin yanı sıra iş insanları, siyasetçiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de düğüne iştirak etti. Otomotiv sektöründe iş hayatını sürdüren damat Hasan Aktağ ile gelin Büşra Gümüş’ün nikah şahitliğini; BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Batman Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Cemil Turan, iş insanları Mehmet Aktağ, Rahim Kaya, Fırat Aktağ, Sebahattin Hamidi, Mazhar Celbek, Kamuran Baraç, Veysi Barış ve Cesur Acar yaptı. Düğün salonunda konuklarını kapıda karşılayan Aktağ ailesi, tüm misafirlerine katılımlarından dolayı teşekkür etti. Batman ve çevre illerden gelen davetlilerin yanı sıra Batı illerinden gelen misafirler de düğüne renk kattı. Düğün boyunca tüm konuklarla yakından ilgilenen damadın ağabeyi iş insanı Cemal Aktağ, geceye katılım gösteren herkese teşekkürlerini iletti. Gece boyunca müzik ekiplerinin çaldığı şarkılarla gelin ve damat davetlilerle birlikte halay çekti, sahnede renkli görüntüler yaşandı. Nikâh töreninin ardından genç çift, ilk danslarını alkışlar eşliğinde gerçekleştirdi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.